Å gå i terapi

Soccer Field

Vi er ikke alltid så stabile og i vater som den vannrette linjen i figuren over. Noen ganger møter vi på problemer og utfordringer. Kanskje sliter du med nedstemthet, angst eller har traumer og sår, eller kanskje står i en livskrise. Og noen ganger er våre innøvde mønstre og måter å håndtere de ulike situasjonene vi møter på i veien for vekst og opplevelsen av å stå ved roret i eget liv.

 

Kanskje står du fast, ikke kommer deg videre, eller ønsker endring? Terapi kan være en måte å komme videre på. Enten gjennom samtaleterapi eller kroppsbehandling.

Når du kommer til meg som terapeut, er jeg den stabile grunnen, den trygge basen der du kan utforske, lene deg, stå selv og prøve ut hva det er som fungerer og kjennes bra, og hva det er som stresser deg, skaper problemer, motgang eller smerter. 

 

I gestalterapien utforsker vi hvordan du som klient kan takle dine utfordringer bedre, oppleve personlig vekst og endring.​ Under en rosenmetodenbehandling ligger du på benk, du trenger ikke ha noe spesielt med deg, du kan også ligge helt stille. Om du ønsker, har vi en stille samtale om din historie og dine utfordringer. 

Jeg ønsker deg velkommen til terapi hos meg!

Woman in Field